Big Brother Albania Vip, reality shoë më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri.

Mbrëmja e sotme në spektaklin e madh të “Big Brother VIP” u shoqërua me plot surpríza dhe të paprítura për banorët e kësaj shtëpie.

Marrëdhënia e shume komentuar e Donaldit dhe Semit, u rikthye sërish në qendër të vëmendjes duke gjetur hapësirë për ta sqaruar térésisht nga rréfimet e tyre.

Shumë nga banorët brenda shtëpisë kanë menduar për dyshen e lartpërmendur se përveç faktit që janë duke u kthyer në një çift, kanë planifikuar lojën që para se të bëheshin pjesë e këtij ‘Reality Show’.

Aq sa Iliri e thotë troç: “Donaldi dhe Semi janë dy trupa por me një mëndje” dhe një frazë të tillë ia pohojnë edhe banorët e tjerë të Big Brother Albania VIP.

Në një moment Donaldi merr fjalën dhe i vendos pikën mbi “i” kësaj teme duke u shprehur se është futur vetëm si banor brenda kësaj shtëpie dhe do vazhdojë vetëm e në fund do dalë vetëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!