Ndër reperët më të përfolur e ndjékur të vitit, Xhonatan Isufi nén emrin e artit Don Xhon, pa bërë ende dy vite në treg flet për një thýerje rekordi në numrin e madh të ndjékësve të tij jo vetëm vírtual por edhe në koncerte.

Këtë sezon veror ai shënon píkun e tij duke u shprehur se théu rékordin e kësaj vere me numrin e larte të publikut pjesëmarrës në koncertet e zhvilluara jo vetëm në Shqipëri por edhe Kosovë, Maqedoni etj.

I riu nga qyteti i Drenasit sot gëzon një sukses të jashtézakonshëm dhe lirisht mund të themi se ai konkurron ndjéshëm të gjithë reperët e famshëm në Shqipëri e Kosovë.

U pendua dhe e fshiu por teper vone"! Trondit Don Xhon, shfaqet nga një  parcelë me hashash "Kam Parcel midis.." (VIDEO) - Loki Magazine

Xhonatan është ndér pak artistë të cilët shpénzojnë shumë kohë në rrjete sociale duke mbàjtur të angàzhuar ndjékësit me foto e postime nga përditshmëria.

Kohët e fundit ai ndodhet në Belgjikë dhe në një postim të bëri orët e fundit, ai bën gabímin fàtal, pavàrësisht se pastaj péndohet dhe e fshín, por shumë vonë tashmë pasi fotot dhe videoja po bën xhíron e rrjetit.

Ai shfàqet në Belgjikë me një pàrcelë hàshàshi dhe mbí të shkruan “kam pàrcela midis Belgjike, nuk merrna me téglla.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!