E quan veten ndër konkurrentet më të paragjýkuara brenda programit të dashurisë “Për’Puthen”, në këtë sezon të tretë trànsmetim në ekran.

Besoj e kuptuat se për kë bëhet fjalë. Pikërisht për bukuroshen brune Iriada.

Kjo e fundit është krítíkuar shumë për ndérhyrjet e panumërta plastike që ka realízuar në trup dhe fytyrë duke i bërë një ndryshim dràstik dhe shumë larg nga orígjínalja.

Po ta kthéjmë pas në kohë, me fotot që janë publikuar vetëm pak orë më parë dhe që po bëjnë xhíron e rrjetit, nuk do e njihni Adën me kaçurrela dhe shumë më pak kilogramë.

Imàzhet nga vitet e kaluara të personazheve publikë të cilët kanë realízuar ndérhyrje estetíke kírurgjíkale në fytyre apo trup shpesh shfaqen si sùlm nga publiku i gjerë ndàj tyre.

Sidomos në rastet kur këto personazhe publikë nuk pranojnë se kanë ndérhyrë në ndonjë pjesë të trupit apo fytyrës, por rasti Adës është ndryshe pasi kjo e fundit e ka pranuar publikisht.

Madje shtòn se do bënte sërish nëse nuk do ndihej e plotësuar apo e kënaqur me rezultatin.

Kujtojmë se Iriada ose siç njihet nga të gjithë Ada është doktoreshë në një qendër estetike plastike.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!