Situta e krijuar të shtunën e kaluar në Për’Puthen Prime, me hyrjen e një konkurrenti të ri që rezultoi të ishte ish i dashuri i Alvisës ka sjell debàte dhe tensíone të larta për mospranimin e tij në program.

U mendua që kjo temë të mbyllej në ‘PërPuthen Prime’ dhe të mos hapej apo diskutohej më tej, por mesa duket ka akoma për të sqaruar dhe për këtë fakt dalin në pah provat, mesazhet që dyshja në fjalë kanë këmbyer me njëri tjetrin dhe jo vetëm, por edhe të produksionin për paraqitjen në audicionet.

Alvisa vazhdon të këmbëngùl në faktin se ai është bërë pjesë e këtij formati me qëllímin e vetëm për një skàndal më të madh në program, për një show më shumë dhe gjithashtu akùzon Arjanin, opinionistin për hyrjen e tij në Për’Puthen.

I swear to the family', here is what happened after Alvisa left the studio:  Go away, do not touch me ...

Hyseni kërkon telefonin e tij dhe publikon mesazhet e produksionit që i kërkojnë të paraqitet në audicione dhe ky mesazh ka mbërritur me datë 18 Gusht, kohën kur Arjan Konomi ishte akoma me pushime.

E ndërsa kur fotoja nga fotografi i ka mbërritur me datë 20 Gusht, ku ai pohoi se në atë moment ka marrë vesh se Alvisa është pranuar në program, ndërkohë Alvisa nuk ndalet dhe e nxjérr të vërtetën në pah.

Ajo merr telefonin e saj dhe zbulon publikisht se Hyseni i kishte dërguar mesazh me datë 18 Gusht për ta uruar për pranimin në Për’Puthen pra para datës së fotografisë.

Ky i fundit për të dalë nga situata pohon se mesazhin ia ka dërguar për ta provokuar dhe kështu vërtetoi se ajo ishte tashmë konkurrentë në këtë program.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!