Sot në puntatën e Për’puthen u zhvillua takimi midis Mikelës dhe Markos, takim në të cilin Marko ishte shumë i përfshírë, por ai që tërhòqi vëmendjen ishte Bruno me deklaratat e tij ndaj Mikelës.

Marko në takim i tha se e tërheq kur është me nerva dhe Bruno u nxit nga ky bisedim.

Bruno: Kur e ke parë me séxy Mikelën?
Marko: Çdo ditë.
Bruno: Me kë e kam fjalën?

Alvisa: Aa me kë, do që ta nxjérri te vetja ai.
Marko: Në debàt.

Bruno: Në takim që ishte aq e qetë me ty, nuk tu duke séxy domethënë.

Marko: Jo gjithmonë është séxy, është më séxy, se po e përmendim shumë këtë fjalën séxy, është shumë më e mirë me nerva.

Mikela talks on the phone with her ex-fiancé, Bruno can't stand it and  turns to him

Bruno: Nuk mendon që ajo është e vërtetë kur është eksplòziv dhe kur është aty me ty është e qetë. sepse nuk të ka qejf?

Mikela: Unë nuk jam gjithmonë me nerva Bruno, unë jam shumë e qetë thjesht në momentet që jam e acàruar dal nga vetja.

Kjo s’do të thotë që unë kur jam e qetë s’jam e vërtetë, përkundrazi jam shumë njeri që fal dhe dua dashuri, nuk jam éksprésive gjithmonë.

FOTO) Zënka dhe ofendime? Marrëdhënia mes Mikelës dhe Brunos jashtë  "Për'puthen" nuk është si në ekran | Story

Bruno: Mua më pëlqen kur je me nérva, prandaj po e acaroj gjithë kohës.

Takimi shkoi shumë mirë dhe u komentua mirë, pavàrësisht se një pjesë e konkurrentëve ishin sképtik ndàj Mikelës, sidomos Alvisa e cila insiston se ajo pëlqen shumë Brunon.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!