atdhevajza

I ftuar në “Breaking”, ish-konkurrenti i programit të dashurisë të sezonit të kaluar “Për’Puthen” flet për preferencat e tij në këtë sezon të ri të këtij formati dhe jo vetëm kaq.

Ai rréfen se në fillim nuk e ka ndjékur këtë sezon për faktin se çdo konkurrent dukej si një kopje e konkurrenteve të vitit të kaluar, por tashmë gjërat kanë ndryshuar dhe kanë dalë në vetvete.

Kujtojmë se Atdheu ka qenë ndër djemtë më të preferuar dhe të përzgjedhur nga vajzat e sezonit të kaluar për të realízuar takime, ndaj këtë pëlqim e ruan akoma nga fansat e tij të shumtë.

Por përsa i përket vajzave të sezonit të ri, ai shprehet se të gjitha i duken të mira dhe nuk bën dot përzgjedhje për njërën prej tyre.

Por shprehet se ato vajza ku Atdheu ishte konkurrent, pra vajzat e sezonit të kaluar të “Për’Puthen”, ishin më të mira dhe të pazëvendësueshme.

Madje shtòn se akoma sot njerëzit e ndalojnë në rrugë duke bërë krahasime të dy sezoneve dhe shprehen se vitin e kaluar ishin më të mirë se këtë vit, pavàrësisht se është ende herët për një rezultat të tillë, pasi ky sezon ka vetëm dy muaj që ka filluar dhe akoma nuk është “ndézur” siç duhet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!