Personazhi i parë VIP i elímínuar përfundimisht nga shtëpia më e famshme dhe më e vëzhguar në Shqipëri është Elhaid Cufi, poeti nga Shkodra.

Gjatë kohës kur Elhaidi ishte akoma banor i kësaj shtëpie, ai ruajti marrëdhënie të mira me konkurrentet e tjerë por veçanërisht me modelen Beniada.

Menjëherë pas daljes së Elhaidit nga ky program televiziv, Beniada flet për të me Palomën, madje tregon se as me Donaldin as me Arditin nuk i sheh si opsione për të kaluar marrëdhënien në një fazë të re.

Ndryshe mendonte për Elhaidin, ajo shprehet se i pëlqen karakteri tij dhe se ndàj tij ka pasur një térhéqje nga ana e témpéraméntit dhe tipit që ai kishte.

Në lídhje me këtë deklaratë të Beniadës, ka reaguar edhe vetë Elhaidi përmes një interviste të dhënë në Shqipëria Live:

“Na bëri ftesë për të shkuar jashtë, tani po pres që të dalë që të marrim letrat. E kam vlerësuar, jam munduar që ta respektoj. Nuk është se kam ndjerë ndonjë kími të madhe. Një histori dashurie nuk nis nga një shikim apo prékje. Nëse do kisha fjet duke e menduar, do isha zgjuar duke ia shprehur”, tha Elhaidi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!