“Dua të bëj një tattoo… Të shkruaj fjalën “Psíkopat” por në versionin shqiptar. Pra të shkruaj në fillim “Psíko” dhe ngjitur të vizatohet shpendi i patës.”

Ishte kjo kërkesa e veçante e Donaldit për vëllain e madh, realizimi i një ideje të tillë në tatuazh, brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Pasi përmbushën me sukses provën javore të caktuar nga vëllai madh dhe përlòtën një publik të tërë shqiptar me rrëfimet e tyre të jetës private, ata nisën diskutimet me njëri-tjetrin dhe tema më píkante e ditës ishte ajo e tatuazhit.

Semi Jaupaj, e cila ndodhej pranë tij e mori me të qeshura një ide të tillë, por pak më vonë kërkoi që të njëjtën gjë të realizonte edhe ajo në trup.

Megjithëse mes dy konkurrentëve u parashikuan tensione, Semi dhe Donaldi duket se po shkojnë shumë mirë me njëri-tjetrin në ‘Reality Show’

Mes dyshes në fjalë qëndron moderatorja e njohur Shqiptare, Bora Zemani, mikesha më e mirë e Semit dhe ish e dashura e Donaldit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!