Mikela dhe Bashkimi kanë shkémbyer një puthje në buzë gjatë takimit të tyre, por të dy i kishin fytyrat e fshéhura nën màskë.

Ata ishin veshur si personazhet e serialit të famshëm “Casa del Papel” dhe Mikela e krahasoi veten me Tokion.

Ndërsa Bashkimi iu përgjigj: “Çfarë rastësie, mua më shkon Rio si rol…”

“E di si përfundojnë ata?” – pyeti Bashkimi derisa i rrémbeu puthjen në buzë.

Sakaq gjatë takimit të tyre, Bruno ka kërkuar që të përqafojë Mikelën pasi ia kërkoi Bashkimit gjatë takimit, por ai zgjodhi të kishte vetëm komunikim, jo kontakt fizik.

Ai i kërkoi falje Bashkimit meqë po zhvillohej takimi mes tyre dhe më pas u shpreh:

“Kam qenë shumë i strésuar dhe askujt nuk i kam thënë as mirëmëngjesi. Vetëm Mikela më ka folur.”

Pas kësaj, përqafoi Mikelën duke treguar se mes tyre duket se po qetësohet situata.

Ndërsa Alvisa ka ndërhyrë duke zbùluar padashje se ka folur një natë më parë me Brunon.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!