bajo

Vetëm pak ditë më parë, gjatë një debàti të nxéhtë mes Eduardit dhe Bajos, ky i fundit deklaron me íroni se: “Nëse ti je Princ, atëherë unë jam Zoti”.

Por kjo fazë u keqpërdor nga vetë Edi i pari i cili préu videon dhe publikoi vetëm pjesën kur Bajo shprehet se “unë jam Zoti”, ndàj portale të shumta shkruan në lídhje me këtë deklaratë të fortë të tij.

Nisur nga këto lajme në qarkullim, ndjékësit shpérthýen në komente negative dhe fýese, plòt oféndime ndaj konkurrentit të këtij sezoni të tretë të Për’Puthen Bajo.

https://www.photojoiner.net/image/HAHiLgGw

Situata àgràvoi, ndàj Bajo u ndje i detyruar të sqarojë edhe një herë përmes një statusi në llogarinë  tij në Instagram, ku shkëpùt frazën e plotë bashkangjítur me “une jam Zoti”.

Ai tregon se është një djalë fetar dhe se nuk do e krahasonte veten kurrë me Zotin, por në situatën e krijuar si shprehet se është Zot i vetes dhe nuk lejon askënd të kéqinterpretojë apo të shtrembërojë fjalë të thëna nga vetë ai.

Përmes një InstaStory të gjatë ai shkruan “Unë jam Zot, është përdorur në formë batute dhe kundërpërgjigjeje të sùlmit të bërë ndàj meje me pjesën e Princit. Dhe batuta ime ka qenë e tillë, “Nëse ti je Princ, atëherë unë jam Zot”.

https://www.photojoiner.net/image/gPtQcsRh

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!