Dita e sotme në programin e dashurisë Për’Puthen, nisi me deklarata të forta të Tolës e cila tha se nuk është dashuruar asnjëherë në jetën e saj.

Takimi puntatës ishte midis Tolës dhe Markut. Ata e nisën takimin e tyre me debate përsa i përket vendit të jetesës jashtë Shqipërisë, gjë që Tola është kategorikisht kundër.

Më tej ai nuk kalon dot pa përmendur Mikelën pavarësisht se në takim ishte me Tolën, ndàj dyshja dolën në konkluzionin se mes tyre nuk mund të ketë diçka më shumë sesa shoqëri.

Por asgjë nuk mbaroi me kaq, pasi opinionisti i Për’puthen, Arjan Konomi ka disa krítíka të ashpra për Tolën dhe pret që ajo të ndryshojë natyrën e realizimit të takimeve nëse do të vazhdojë të qëndrojë në këtë format dashurie.

“Tola ishe si një hallë në këtë takim, mblidhe mëndjen, je në Për’puthen”-krítíkon àshpër Arani Tolën dhe kjo e fundit nuk reagon pasi është e vëtëdijshme se natyra e saj është si “një gardíane bùrgu” sic etiketohet shpesh edhe nga publiku.

Ai madje i jep një paralajmërim, që të tilla takime nuk duam të shohim më nga ajo pasi nuk janë të hijshme në syrin e publikut, ndërkohë Tola justífíkohet me faktin se nuk e dinte se nuk do kishte asnjë térhéqje qoftë fizike ndaj Markut, ndaj edhe takimi ishte aq i ftohtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!