Për’Puthen është një ‘Reality Show’ dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve .

Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Takimi mbrëmjes së sotme ishte mes Antonies dhe Brunos.

Antonia e kishte takimin e saj të parë në këtë format televiziv ndaj reagimet e saj gjatë pauzave në takim ishin të kuptueshme.

Në momentin që ata nuk e dinin se po xhíroheshin, gjatë pauzës, Bruno futet në llogarinë e tij në Instagram dhe paprítur del zëri Alvisës në një nga InstaStoryt që ajo kishte postuar.

Sapo Antonia e dëgjon, plàs debàtin në takim dhe i kthehet àshpër Brunos që ta fíkë sepse zëri saj e àcàron tej mase dhe se nuk e dëgjon dot as kur nuk e ka pranë.

Bruno nuk i jep të drejtë për një reàgim të tillë, e ndërsa në studio komentohet nga opionionisti Arjan Konomi, i cili reàgimin e Antonias e sheh si mjàft të kuptueshëm.

Sipas tij, Antonia ka pritur shumë gjatë që të realízoje një takim të parë dhe të jesh vetëm për vetëm me të dhe të dëgjosh zërin e rívales, normale që do àcàrohej.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!