Në puntatën e parë të Prime-it kanë ndodhur surpriza pafund, siç ishte edhe ajo e hyrjes si konkurrent i ri në program, të Hysenit që rezultoi të ishte ish i dashuri i Alvisës.

Alvisa akùzoi drejtpërdrejtë Arjanin se ishte ai që e kishte sjellë Hysenin në program, pasi që në momentin e parë që Alvisa ka qenë në emision dhe deri tani nuk i ka folur asnjëherë mirë apo ëmbël siç flet me vajzat e tjera.

Një akùzë e tillë bëri që Arjani të dilte nga vetja dhe të fillonte vetëm të fliste dhe të mos dëgjonte më asnjë prezent në studio, duke përdorur në fund frazën “mbylle gojën dhe rri urtë, pipiruckë”.

Alvisa lë 2 herë studion, hyrja në “Përputhen” e ish të dashurit e fut në sherr me Arjan Konomin: Pipiruckë (VIDEO) – Albeu.com

Kjo frazë bëri që Alvisa dhe shumë nga konkurentët të lënë studion dhe ta mbështesin Alvisën duke iu kundërvënë kështu opinionistit Konomi.

Mbrëmja e sotme nisi me kërkesa faljesh për publikun e gjerë dhe për njëri-tjetrin në program, ajo që çudíti ndjékësit ishte ndjesa e Alvisës ndàj Arjanit duke u shprehur se e kupton deri në një farë pike pasi ai ishte i nxéhur dhe nuk donte ta çonte situatën deri në atë pikë.

Por kjo kërkesë falje nga ana e Alvisës kundrejt Arjanit, nuk la shije të mirë tek ndjàkësit të cilët prisnin që falje të kërkonte Arjani Alvisës, ndàj reàguan me komente kundrejt situatës përmes rrjeteve sociale.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!