Ashtu si çdo javë, në fund të puntatës kemi një konkurrentë vajzë të përzgjedhur për t’u përgjigjur pyetjeve të publikut të gjerë shqiptar.

Mes përgjigjeve të Alvisës ishte edhe sqarimi i zërit të “regjisë” me mikrofon ndézur mbrëmjen e Prime-it, kur ish-i Alvisës u shfaq për tu bërë pjesë e programit.

Ajo rrëfen se pranë saj ndodhej Bruno, i cili iu gjend pranë asaj sidomos në atë moment aq të réndésishëm për të.

Pikërisht ai i tha Alvisës “Tregohu egòiste dhe sùlmoje keq.”

E ndërsa për situatën e krijuar me Bashkimin, pas rreth një javë pa pasur kontakt me njëri tjetrin, tani më janë ulur gjàkrat, pasi Bashkimi është afruar në pas kuintave duke u sqaruar për çdo kéqkuptim.

Në lidhje me të preferuarin e mamasë së saj, ajo pohon se ajo nuk jep dot një emër pasi e dit se do ndikohet shumë nga përzgjedhja e mamasë së saj, ndaj preferon të vendos pa u imponuar.

Situatat e krijuara me Edin gjithashtu kanë rénë në sy të publikut, por ky i fundit shprehet se vepron ngadalë pasi gjërat e mira vijnë dalë-ngadalë.

E fundit, jo më pak e réndésishme ishte kërkesa për kërcim romantik, që Alvisa zgjodhi Brunon, me të cilin është në javë takimi, takim që do e ndjékim ditën e sotme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!