Arlinda Nezha, apo siç i pëlqen ta thërrasin me nofkën Tola është ndër personazhet më sportiv të sezonit të tretë të Për’Puthen.

Vetëm pak ditë më parë, menjëherë pasi Ada rréfeu në studio se ka një përçàrje me familjen e saj për faktin se është bërë pjesë e programit të dashurisë “Për’Puthën”, Tola shpérthéu në lòt.

Ajo tregon se ka arsye të ngjashme me Adën, por në fakt jo me gjithë familjen por vetëm me vëllain.

Tola bursts into tears: My brother does not talk to me, why did I enter 'Match'

Ajo tha se ai ndodhet në Angli momentalisht dhe i ka shkëpùtur marrédhéniet me Tolën vetëm pse kjo e fundit është bërë konkurrentë në këtë Reality Show.

Por në një video që po qarkullon në rrjete sociale, shihet Tola teksa intervistohet përpara se të hyjë në audícione dhe tregon se për pjesëmarrjen e saj në audícione i kishte treguar kolegëve, prindërve, motrës si dhe vëllait.

Tola shpërthen në lot: Nuk më flet vëllai, përse hyra në Për'Puthen – Përputhen, 13 Shtator 2021 - YouTube

E ndërkohë kishte gjetur mbështetje të plotë nga motra e vëllai, por jo nga prindërit.

Mesa duket pas pranimit në program si konkurrentë e Për’Puthen, kanë qenë prindërit ato që kanë rënë dakort me këtë vendim të Tolës e ndërsa vëllai i ka kthýer shpinën.

Nuk dihet ende nëse vëllai saj nuk ishte dakord që në audícíone apo mos ndoshta e mbéshtet dhe tani por është Tola ajo që kërkon pak vëmëndjen e portaleve dhe konkurrenteve djem në studio, kjo mbetet për tu parë.

https://www.youtube.com/watch?v=RelTMXGpF4A

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!