Takimi radhës mes Tolës dhe Azemit, la shumë hapësirë për debàte në studio për tema të ndryshme të diskutuara gjatë takimit, përgjigjet e të cilave ishin lënë për në studio.

Siç ishte rasti i pyetjes së Azemit drejtuar Tolës, nëse do ishte e gatshme ta linte vendin e saj të lindjes për të qenë pranë partnerit të saj. Kujtojmë se Azemi jeton në Gjermani.

Për një përgjigje të tillë Tolës i duhej kohë dhe vendosi t’ia kthénte me anë të së njëjtës pyetje Azemit, nëse edhe ai do ishte i gatshëm ta linte vendin ku ka ndërtuar jetën për të jetuar në Shqipëri.

Azemi me shumë sinqeritet përgjigjet se nuk do ta bënte diçka të tillë dhe njëjtë përgjigjet edhe Tola kundrejt Azemit, ajo ka një punë të mirë dhe është mjàft profesioniste ndàj nuk do të dëshironte ta linte vendin dhe jetesën këtu për asgjë.

Në diskutim e sipër, mikrofoni bie në dorën e Redit, i cili gjithashtu ka realízuar një takim me Tolën, dhe me anë të një bàtutë pa krípë ai bëri tërë studion të reàgojë “Tola do një burrë ta rràh tre herë në ditë”.

Sipas tij, këtë bàtutë e kishte thënë më herët këngëtarja e mirënjohur Bleona Qerreti, ndaj gjeti hapësirë ta përdorte në këtë program dhe menjëherë reàgoi Albi, i cili kërkoi me ngùlm të drejtën e fjalës dhe e krítíkoi Redin për bàtutën pa vend që përdori.

Ti do një burrë që të rreh tri herë në ditë”, eskalon debati në studion e Përputhen - Periskopi

Moderatorja Zemani i jep mundësinë të sqaroje situatën në fjalë edhe opinionisti Konomi, i cili i drejtohet àshpër Redit, të ketë kujdés me të tilla deklarata përpara kamerave:

“Sepse ti je më i djéguri këtu dhe s’të takon aspak të flasësh”.

Duke njohur natyrën e Redit, e prisnim të mos reàgonte, por fraza e Konomit “i djégur” ishte ofénduese dhe bùllízueze përpara një publiku të gjerë shqiptar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!