Programi i shumëpritur “PërPuthen” startoi ditën e sotme sezonin e ri në ekranin e Top Channel duke premtuar emocíone të vërteta.

Kujtojmë se në sezonet e kaluara, “PërPuthen” arriti kulmin e klikimeve duke kaluar shifrën 600 milionë.

Nën moderimin e Bora Zemanit dhe opinionistit Arjan Konomi, ky program premton të na sjellë “përputhje” sa më reale këtë vit, krahasuar me sezonet e kaluara.

https://www.photojoiner.net/image/gzDb3KHu

Në puntatën e parë të këtij programi, jemi njohur me kastin e parë të djemve në këtë sezon të ri dhe ndër to, pjesa më e madhe jetonin jashtë vendit.

Daniel Koci, 24-vjeçar, lindur në Mynih dhe jeton në Tiranë prej vitesh duke punuar në një biznes të tij privat.

https://www.photojoiner.net/image/Sih8OASO

Argjend Rraci, 27-vjeçari nga Kosova, jeton në Gjermani, punon si recepsionist.

Jurgen Boduri, 24-vjeçari nga Berati me rezultate ekselente, banues në Tiranë.

Julian Çela, vetëm 19-vjeç, i  papunë,  hyn në program me deklarata të forta “Nëse do isha vajzë, do isha lézbíke”.

Markeliano Peti, 27-vjeçari i cili pranon hapur se është bipolar, jeton dhe banon në qytetin e Durrësit.

Bajo Qamo dhe Bruno Shemsho janë dy konkurrentet e fundit prezantuar ditën e sotme në program, 21 dhe 26-vjeçar, banues në qytetin e Tiranës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!