Takimi mbrëmjes së sotme ishte mes Tolës dhe Azemit, një takim ky shumë i prítur nga vetë Azemi që nga dita që deklaroi pëlqimin që ndjénte ndàj Tolës, por i prítur me padurim edhe nga publiku.

Azemi nisi takim me dhurata, një arush i bardhë me një mesazh dashurie në të.

Ai ishte shumë i emocíonuar nga Tola dhe kjo gjë u diskutua gjatë edhe në studio.

Si gardiane burgu” në takim, Tola nuk zbutet as nga ëmbëlsia e Azemit -  Përputhen, 29 Shtator 2021 - YouTube

Azemi pohon se çdo veprim e bën me emocíon, pavàrësisht se Tola i përcjell një emocíon të veçante, atë do e shohim edhe në takim me vajzat e tjera teksa shfaq emocíon, pasi e tillë është natyra e tij.

Madje ai thékson në studio se ky ishte takimi më emocíonues i jetës së tij.

Pavàrësisht se Tolën e shikuam mjàft të zbùtur në takim me Albin, në këtë takim krah Azemit ajo po vazhdonte të mbante qëndrim “si një gàrdíane bùrgu”, pavàrësisht ëmbëlsisë së Azemit.

Ajo çfarë e préku Tolën në këtë takim ishte përmendja e arritjes profesionale të Ritvanës dhe e synimit të saj për të ardhmen, për përfshirjen e saj në parlamentin europian.

Ai shpreh pa ndroje se nëse do ishte partner me njërën nga vajzata aty, “do plàste nga inàti vetëm se partnerja e tij po ngjitet më lart në karrierë”, ndàj nëse në një të ardhme do ishte me Ritvanën ai do synonte të ishte më lart se “parlamenti europian” në karrierë.

Kujtojmë se Tolja në profesion është një manaxhere e një kompanie të madhe biskotash, tashmë prej 10-vitesh.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!