Takimi parë i kësaj jave jashtë studios së Për’Puthen ishte mes Aleksit dhe Ritvanës, takim ky shumë i komentuar në studio sidomos për ftohtësinë që përcòllën.

Ritvana, duke ditur se Aleksi kishte shprehur pëlqim për vajzat sportive, e pyeti direkt për Alvisën e cila ka si hobi të saj basketbollin, nëse ky i fundit ka ndonjë lloj simpatiet për të.

Aleksi nuk e mohoi një fakt të tillë, pavàrësisht se ishte i ftuar nga Ritvana në takim, ai po merrte përsipër riskut të mos ketë një takim të dytë mes tyre por gjithsesi preferoi të qëndrojë i sinqertë para saj dhe publikut.

Ndërsa Ritvana, e cila ka shprehur hapur se ndjén një pëlqim për Argjendin dhe pavàrësisht se bashkë patën vetëm një takim, ata vazhduar kontaktet me njëri-tjetrin edhe jashtë programit përmes telefonit.

Ishte Ritvana ajo e cila bën “gàfën” e madhe dhe i drejtohet Aleksit me emrin Argjend në studio teksa po diskutonte me Brunon i cili nuk e sheh aspàk të përfshírë në takim me Aleksin, pasi sipas tij ajo mendon vetëm si një llogaritare.

Argjendi duartroket sapo Ritvana thotë “Unë e kam thënë më herët që kam një pëlqim për Argjendin… për Aleksin doja të thoja se i bëmë lémsh emrat duke futur persona të tjerë në mes, kërkoj ndjésë për làpsusin”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!