Prapaskénat në Për’Puthen zbùlojnë “lojën” e pisët të programit (VIDEO)

Për’Puthen është një Reaity Show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Më sipër folëm atë çka duket nga jashtë dhe çfarë aùtorja Olsa Muhameti pretendon të përcjellë përmes këtij programi, publikut të gjerë shqiptar.

Por në fakt, a ndodh vërtetë kështu? Vetë konkurrentet na tregojnë të kundértën me fotot dhe videot që postojnë nëpër rrjete sociale.

Në studio ato ndézin debàte të àshpra, shpreh pohojnë se nuk flasin më me njëri-tjetrin, agràvojnë situatën deri në fýerje, oféndime, madje në disa raste degràdojnë në dhùnë vérbale e fizike.

Por në fakt, ajo cfarë ato shfaqin në prapaskénë përmes rrjeteve sociale na provon të kundërtën.

Shpesh konkurrentet shihen tek kércejnë me njëri-tjetrin, dërgojnë puthje e përqafime, foto pafund me fjalë të mëdha etj. të kësaj natyre.

Nuk dimë cila është e vërteta e këtij sezoni, pasi konkurrentet e sezonit të kaluar tashmë janë mbùshur me mlléf ndàj aùtores së programit.

Ata janë gati të zbùlojnë çdo detaj deri në bisedat më íntíme që kanë konsùmuar me Olsën.