Puntata e sotme në “Për’’Puthen” ishte plot emocíone të mëdha, debàte të àshprà dhe shkéndija pëlqimesh mes konkurrenteve në studio.

Në takim 4-minutësh, mundësia iu dha vajzës së re, Alvisës të përzgjidhte njërin nga djemtë në studio dhe i zgjedhuri ishte Taulanti, i cili u kàplua nga emocíonet dhe dështòi në takim.

Për ditën e nesërme dhe javën në vazhdim, moderatorja e programit Bora Zemani tha publikisht njohjet e reja që do realizojnë takimet jashtë studios.

E para ishte Ritvana e cila sigurisht përzgjodhi Argjendin, ku ky i fundit pranoi me shumë kënaqësi, e ndërsa Mikela zgjedh të njohë më shumë Brunon.

Alvisa kërkon të njohë në takim Bashkimin, dhe siç e cilëson edhe Bora, Alvisa duket vajzë me premisa të larta me këtë përzgjedhje.

Arlinda, apo siç i pëlqen asaj ta thërrasin Tola, vendos t’i  japë një shans ta njohë më mirë Redin e ndërsa Ada, vajza e fundit për të shprehur preferencën e saj  zgjedh Edin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!