Ditët e fundit në faqet rozë kanë qàrkulluar thashéthéme se është i fejuar jashtë programit, por ditën e sotme ka sqaruar të vërtetën.

Argjendi ka treguar se historia ka përfunduar para 4 vitesh dhe kur është pyetur për unazën që mbante në gisht para disa kohësh, ka treguar se nuk ka asnjë lídhje me ndonjë romancë.

“Ajo çka alùdohet në portale nuk është e vërtetë. Kur kam qenë 19 vjeç jam fejuar dhe ka zgjatur 3 vjet. Kanë kaluar 4 vite dhe nuk kam asnjë kontakt”, tha Argjendi.

Mirëpo në bisedë ndërhyri edhe Mikela e cila kishte takim këtë javë që u publikua për publikun ditën e sotme.

“Në verë ke nxjerrë një video me një unazë, rreth martese?”, i drejtohet Mikela konkurrentit nga Kosova.

“Nuk është unazë e tillë. Është normale dhe mund ta sjell”, i përgjigjet Argjendi duke sqaruar njëherë e mirë që ai nuk është i fejuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!