Java në Për’Puthen ka nisur plot me debàte, xhélozi dhe hatérmbétje. Pas përzgjedhjes së Edit nga ana e Alvisës, plasën inatet në studio.

Ajo e cila e ka ndjerë më shumë këtë takim të tyrin ishte Ada, e cila javën e kaluar kishte një takim me Edin, në të cilin nuk mùnguan puthjet e përqafimet.

Nisur nga kjo debati mes Adës dhe Alvisës degràdoi në fýerje dhe oféndime.Edi i Përputhen habit me deklaratën: Për ty Alvisa isha hedhur nga kati i 10-të | BoldNews.al

Ndërkohë që Ada shprehet se Edi është thjeshtë një kalama dhe nuk i intereson atëherë reàgon Alvisa e cila i kujton puthjen.

“Ada, pse e puthe në takim Edin, e tani thuan nuk më intereson?!” i kundërvihet Alvisa Adës.

Por Ada nuk ka mòhuar asnjë moment që Edi e ka térhéqur atë fizikisht por vetëm kaq.

Ndërkohë është Edi ai i cili ndërhýn duke i përmendur Adës ndërhyrjet plàstike dhe i thotë:

“A të vjen inat që Alvisa është origjinale, jo sit y?”

Edhe në këtë aspekt Edi mund të jetë ngutur, pasi Alvisa në asnjë moment nuk ka mohuar të ketë bërë ndërhyrje estetike në trup apo fytyrë, thjesht nuk është në përmasat e Adës.

Por nga simpatia e madhe që Edi ka për Alvisën, nisur edhe nga mosha, deklaratat jepen më lehtë, por për të:

“Siguria është vdékja, tani është edhe Alvisa.”

Ndërsa Alvisa shprehet se momentalisht po shijon momentin dhe nuk ka asnjë koment për deklaratën e  Edit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!