Për’Puthen është një reality-show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra.

Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Puntatën e sotme shijuam takimin mes Adës dhe Edit, takim i cili u komentua shumë në studio dhe të gjitha krítikat i mori Edi për faktin se ishte fokusuar të fliste për veten e tij dhe jot ë interesohej për një njohje më të thellë të Adës.

Puthje dhe sensualitet në takimin e Adës dhe Edit/ Shumë të afërt që në takimin e parë (Pamjet) - Top Channel

Nuk munguan puthjet dhe ledhatimet në takimin e parë të Adës dhe Edi gjatë takimit në natyrë.

Të dy fillimisht folën për familjen e tyre dhe marrëdhëniet që kanë me ta. Më pas Edi e quajti të ftohtë Adën, e cila po rrinte shumë larg djalit. Por më pas gjithçka ndryshoi dhe ata u afruan.

Ai u sùlmua nga konkurrentet djem dhe vajza sepse gjatë takimit ai shfaqi interes fizik séksual ndàj Adës dhe kjo gjë tërhoqi vëmëndjen e të gjithë anëtarëve në studio.

Një fakt të tillë nuk e mohoi as Edi, pasi për të parësore është pamja e jashtme dhe kohë më vonë vjen ana e brendshme e vajzës të cilën ai po njeh.

Sipas opinionistit Arjan Konomi, të gjitha këto krítika vijnë për shkàk të diferencës së madhe në moshë që dyshja në fjalë kanë.

Kujtojmë se Ada është 27 vjeçare dhe është vajza më e madhe në moshë karshi konkurrenteve të tjera femra dhe jo vetëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!