Mënyra sekrete e përzgjedhjes se djemve nga ana e vajzave për javën e ardhshme i ka vështírësuar punët pasi ndodh që dy vajza të kenë përzgjedhur të njëjtin djalë për takim.

Siç ishte rasti i Mikelës dhe Ritvanës, të dyja vajzat kishin përzgjedhur Bashkimin për të dalë në takim javën e ardhshme, ndàj i duhej atij të vendoste se cilën nga vajzat do përzgjidhte.

Duke qenë se Mikela i kishte dhénë mùndësinë për një takim 4-minutësh Bashkimit javën e parë të programit, e ndërsa Ritvanën nuk kishte pasur shansin ta njihte, ai zgjodhi Ritvanën.

Ndàj Mikeles i duhej të bënte një zgjedhje tjetër dhe pavàrësisht ndërhyrjes së Argjendit këtë moment, ajo nuk u ndíkua dhe zgjodhi Eklajdin.

Tola zgjodhi Azemin, një zgjedhje kjo e pritshme nga ana e saj, pasi ky i fundit ka deklaruar LIVE në studio se ka një pëlqim për të.adaalvisa

Ada zgjedh Jurgenin, kjo edhe për faktin se ai ka shprehur një pëlqim për Adën dhe ndërkohë e falënderon edhe për zgjedhjen.

Sakaq, Alvisa zgjedh Brunon dhe këtu ndërhyn Ada e cila íronízon përzgjedhjen e saj duke i thënë se javën tjetër do zgjedhë Jurgenin, pasi sipas saj, Alvisa po zgjedh ato qe Ada pa zgjedhur para saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!