Takimi i Tolës dhe Redit puntatën e sotme la shumë për të diskutuar në studio kjo për disa arsye por më kryesorja ashpérsia e Tolës përballë Redit.

Ishte pikërisht Redi ai i cili në çdo përgjigje binte në kundérshtím me veten dhe këtë fakt e vuri re Tola e cila nuk hezítoi të kërkonte që ta ndérronte si ves.

Ky i fundit shumë i hùtuar, mbýtur nga emocíonet e takimit përballë kamera, qëndroi ftohtë dhe nuk téntoi t’i afrohej Tolës qoftë edhe me ndonjë kompliment.

 

Por kjo ishte njëra anë e medalies pasi në fakt ishte edhe Tola ajo e cila sùlmonte sapo i jepej mundësia, kishte kërkesa të vazhdueshme madje në një moment e oféndon Redin duke i thënë “I paaftë”.

Redi siç do sùlm tjetër të Tolës u mùndua ta merrte me shumë sportivitet kjo edhe për shkàk të kamerave, por në studio ai u justífíkua se ishte i mbùluar nga emocíonet dhe ndihej shumë në síklet për shkàk të stilit të të thënurit të gjërave Tola.

Nisur nga ky takim “I dështùar” nuk besojmë që Tola t’i japë një mùndësi të dytë Redit pavarësisht se diçka të tillë e pohoi publikisht pasi sipas saj do kishim një përsëritje të skénës sepse Redi nuk do ndryshonte asgjë në një takim të dytë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!