Takimi i Alvisës dhe Edit, nisi mbrëmjen e kaluar por nga debàtet e àshpra në studio, për shkàk të minutazhit, pjesa e tretë e takimit mes tyre u trànsmetua puntatën e sotme.

Edi në takim shihet shumë i dhënë pas Alvisës por duket se ai e tepron me vetëbesimin dhe egòízmin që ka, pasi në çdo temë që hapin, ai gjen hapësirë për të komplimentuar veten.

Dicka të tillë ia vë në dukje edhe Alvisa e cila gjatë takimit i thotë: “nëse do i bësh vetes kompliment me përgjigje më mirë mos mu përgjigj fare”.

I crack badly in 'Përputhen' / Edi Adës: You became like a man, you are  completely silicone

Pak si me shàka dhe me buzën në gaz, Edi tërhíqet dhe mundohet ta kthéjë situatën duke komplimetuar kështu Alvisën.

Ata ndodhen në një palestër dhe po stërviten sëbashku me sportin e bòksit, ndërkohë që Edi i kërkon një takim të dytë pasi vendi i përzgjedhur këtë javë nuk ishte i përshtatshëm për ta.

Ai madje i premton asaj se do e fitojë takimin e dytë, pasi ai nuk sheh konkurrence në asnjë vend përballë vajzës që pëlqen.

Ja si përfundoi takimi Alvisa-Edi - Përputhen, 21 Shtator 2021 - YouTube

Kjo e fundit argumentohet edhe nga opinionisti Konomi i cili nuk e pëlqen shumë shumë si frazë, pasi në studio ka shumë djem dhe të gjithë janë të barabartë dhe konkurrente me njëri-tjetrin.

Asnjëri nuk është deklaruar për ndonjërën nga vajzat, pra nuk kanë angazhim, nuk janë në një lídhje që të mos kenë konkurrence ndàj i kërkon të ketë kujdes me përzgjedhjen e frazave.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!