Java ka startuar me debate të forta në programin “Për’Puthen” dhe këtë herë ato që përplàsen àshpër LIVE në studio janë Edi dhe Ada.

Dyshja në fjalë filluan thùmbimet që javën e kaluar dhe sipas opinionisti Konomi diçka tjetër ka ndodhur mes tyre përveçse atyre çka thonë në studio.

Ndërkohë ditën e sotme u zbùluan mesazhe që Ada i kishte dërguar Edit, bisedën e tyre në ‘WhatsApp’ e nxòri Edi dhe ia vùri përbàllë moderatores e cila verifikoi fjalët e Edit.

Ada rréfen se nuk ka qenë ajo e cila e ka telefonuar Edin, përkundrazi e ka telefonuar ai Adën për t’i kërkuar një shërbim taksi.

Debati degràdoi në shàrje e fyerje mes njëri tjetrit ku në nérva e sipër Edi shpérthén ndaj Adës duke i thënë:

“Ik shko híçi ato silikone, pastaj flasim sërish se je bërë si burrë”.

Pëlqimi që Edi ka ndaj Alvisës ra në dukje që javën e kaluar, ndàj edhe kjo e fundit e ftoi në takim Edin duke i dhënë kështu mùndësinë ta njohë pak më mirë.

Ky takim nuk u pëlqye aspak nga Ada dhe gjeti rastin të komentonte dhe të nxírrte në pah fjalët që Edi i kishte thënë Adës në takim të parë, i kishte thënë edhe Alvisës puntatën e sotme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!