Këtë javë që po lëmë pas, shijuam takimin e realizuar mes Edit dhe Adës, takim ky shumë romantik ku nuk munguan pérkédheljet e puthjet nga të dy.

Por diçka ka ndodhur mes dyshes në fjalë, që as ata vetë nuk po dinë t’i japin drejtim duke e çuar situatën në “bllok” përmes rrjeteve sociale dhe jo vetëm.

Edi pohon se puntatën e djeshme nuk ka folur asnjë fjalë me Adën dhe anasjelltas.

Sipas tij, Ada ka folur diçka kéq për Edin dhe Edi ka folur diçka keq për Adën. Por asnjëri nuk flet në detaje që ta sqarojnë njëherë e mirë situatën.

Sipas Adës, ajo pohon se ka dëgjuar Edin në studio teksa fliste me një nga konkurrentet pranë tij se nuk ka asnjë interes për vajzat në studio dhe se me Adën doli nga hàlli.

Diçka të tillë ata ia ka komunikuar me mesazh në Instagram duke i kërkuar llogari dhe ky i fundit nuk i është përgjigjur pasi i është dukur diçka absùrd, ndàj Ada në nérva e sipër e ka bllokuar Edin në Instagram.

Match' / Edi and Ada end the acquaintance, the reason is revealed

Por sipas opinionistit Arjan Konomi dyshja në fjalë po bëjnë një lojë të písët, pasi asnjëri nuk po sqarohen siç duhet, ndaj ose ka ndodhur diçka më e madhe jashtë kamerave, ose e gjitha kjo është një génjeshtér për të térhéqur më shumë vëmendje.

Ada rréfen se Edin e ka njohur në audícione dhe përpara se të fillonte programi ata të dy kanë dal bashkë, duke shijuar thjeshtë një kafe në lokal.

Mirëpo nga fillimi emisionit ata nuk kanë pasur asnjë kontakt tjetër përveç takimit në prani të kamerave.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!