Këngëtarja e njehur shqiptare nga Kosova, Nora Istrefi ka reàguar për herë të parë në lídhje me raportin e saj me ish bashkëshortin, Robert Berishën.

Pak kohë më parë Robert Berisha u shpreh gjatë një intervistë në lídhje me raportin e tij me Nora Istrefin dhe në bazë të deklaratave na la të kuptojë se mes tyre  nuk ka mbaruar çdo gjë, ose më saktë mund të pritet në ribashkim i çiftit në fjalë.

“Ne nuk jemi ndàrë asnjëherë. Njeriu ndahet vetëm kur vdés. A ka ribashkim a s’ka ribashkim, ajo mbetet për t’u parë”,- u shpreh Robert Berisha.

Nisur nga kjo deklaratë ka ardhur edhe reàgimi i Norës, e cila nëpërmjet një shkrimi të gjatë dhe sqarues për ndjékësit e saj në llogarinë Instagram shkruan:

“Nuk e di sa është e rrugës të sqarohem për herën e 100-të, por në fakt më shumë më shqétëson mendësia sesa shkrimet për raportet tona me Robertin. E kam thënë, do ta them dhe do vazhdoj të mbroj kaùzën që pas çdo ndàrjeje, kur fëmijët janë në mes, lumturia e tyre është primare (hiq anash inàtet ballkanike, thashethemet dhe paragjýkimet)…

Unë do vazhdoj të kaloj kohë me babin e Renees përderisa ajo është e lumtur, ndërsa në raportet tona personale s’ka ndryshu asgjë përveç një miqësie korrekte…

Nuk e di a ju lumturon ky sqarim, por do doja më shumë të ishte vetëdijësues”, shkroi artistja në postimin e bërë në llogarinë e saj në Instagram.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!