Iriada apo siç i pëlqen ta thërrasin me shkurtim Ada, është ndër vajzat e para konkurente në sezonit e tretë të programit Për’Puthen.

Ajo ran ë sy me fizikun e saj perfekt sapo u bë pjesë e programit dhe tërhoqi vëmendje jo vetëm nga djemtë brenda në program por edhe jashtë programit.

Ajo ka një biznes të sajin privat në Tiranë dhe bazuar në prezantimin e saj në program, ajo është një infermiere për ndërhyrjet estetike në fytyrë dhe trup.

Ada është shprehur së fundmi se ndihet e paragjykuar për ndërhyrjet kírurgjíkale plastike që ka bërë në trup apo fytyrë dhe këtë gjë e vùan shumë përbrenda.

Por si ka ndikur kjo hyrje në program në jetën e saj sociale? Ada ka vetëm 3-javë pjesë e këtij formati dhe në llogarinë e saj Instagram numri i ndjékësve është rritur mbí 212mijë.

Kjo famë i ka ndikuar për mirë jo vetëm asaj por edhe biznesit të saj, pasi tashmë duke shikuar perfeksionin e Adës, dimë se në klíníkën e saj të tilla rezultate do kemi.https://www.photojoiner.net/image/pEj91Zv6

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!