Një udhëtim i këndshëm ka bërë bashkë aùtoren e programit të dashurisë Olsa Muhametin dhe ish-konkurrenten e këtij programi Antonela Berisha.

Destinacioni i tyre është Italia. Ka qenë Antonela ajo e cila e ka pritur në aeroport në Milano, dhe të dyja sëbashku kanë shëtitur me taksi rrugëve të Milanos.

Kujtojmë se Antonela ka kaluar një pjesë të mirë të jetës së saj në Itali, atje është rritur, madje atje ka edhe familjen sot, nënë e saj dhe motrën.

Gjatë udhëtimit me taksi, Olsa duke dashur të reklamojë programin e saj e pyet shoferin në italisht nëse e ka parë ndonjëherë “Për’Puthen”.

Taksisti pohon se e ndjék rregullisht dhe se është fans i këtij programi, pasi kupton mjaftë mirë shqip.

“Po të flasësh, di ndonjë fjalë shqip?”, e pyet Olsa. Në këtë moment ai përdor një fjalor oféndues duke e sharë me ‘rob shpie’, pasi kjo ishte e vetmja frazë që dinte.

Çfarë po kurdisin tani që mbaroi Përputhen? Antonela dhe Olsa Muhameti  takohen bashkë. - Lajmet Javore

Aùtorja e PërPuthen sigurisht që e merr me të qeshura dhe drejtohet nga Antonela:

“I paske mësuar fjalë të bukura”, si me íroní, pastaj filmon edhe faturën se sa i ka shkuar i gjithë udhëtimi me taksi nëpër Milano dhe në këtë moment reàgon Antonela e cila thotë:

“I mësova një fjalë shqip, ma fùti në faturë më duket” dhe videoja sigurisht që mbyllet mes të qeshurave pa fund mes vajzave në Itali.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!