Takimi i Brunos me Mikelën solli shumë diskutime në studio. Madje kishte qenë vetë Mikela ajo e cila i kishte kërkuar produksionit të mos e trànsmetonte takimin e saj me Brunon.

Sigurisht që diçka e tillë nuk mund të ndodhte, pasi çdo takim i realizuar do transmetohet me transparencë përballë publikut të gjerë shqiptar.

Por duhet të kujtojmë faktin se ky takim është realizuar disa ditë më parë, ndaj është më herët se Mikela të përçàhej me Brunon për shkàk të gjésteve të saj të papëlqyeshme kundréjt Argjendit.

Takimi i parë i Mikelës, ndërkohë Bruno çon sinjale tek Alvisa – Përputhen,  16 Shtator 2021 - Top Channel

Mikela ka ftuar Argjendin në kërcim romantik LIVE në studio dhe kjo solli irritim dhe përçàrje mes konkurentëve në program.

Këtë herë ishte Argjendi ai i cili komentoi takimin e Mikelës dhe Brunon si një takim shumë emotive dhe pa emocion, ndoshta kjo vjen si pasojë e pëlqimit që vetë Argjendi ka për Mikelën.

Ai shpërthen keqas ndaj Brunos duke e quajtur “dy fytyrësh” pasi ishte ai që e oféndoi Mikelën duke i propozuar të hédhin lek në kércimin që kjo e fundit bëri në prehër të Eduartit dhe jo vetëm kaq por për shumë skéna xhélozie që Bruno ka shprehur ndàj Mikelës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!