adaalvisa

Puntata e kaluar u mbyll për shkak të minutazhit pa u trànsmetuar akoma pjesa e tretë e takimit mes Alvisës dhe Adës, takim ky i cili u dha në fillim të programit ditën e sotme.

Më tej kalua në takimin e radhës u trànsmetua takimi i Brunos dhe Adës, që çoi në reàgimin  e Mikelës e cila u përball me Adën duke kaluar në debàt të àshpër.Budallaçkë, je për gjynah” Mikela dhe Ada kapen sërish – Përputhen, 21  Shtator 2021 - Top Channel

Kujtojmë se javën e kaluar, në takim me Brunon ishte Mekela ndaj, sipas ndjékësve ajo mund të jetë ndjérë xhéloze dhe kàpur me Adën nga rrëfimi që kjo e fundit bëri në lídhje me paragjýkimin për “vajzat e kuruara”.

Mikela tregon se në audícione, Ada ka paragjýkuar e para “përse nuk bën buzët apo hundën pasi i kë skàndal, s’do të ketë mundësi ekonomike.”Mikela dhe Ada konfliktohen, Bruno hyn në mes ti ndajë - Përputhen, 21  Shtator 2021 - YouTube

Këtë deklaratë Ada e kishte diskutuar me Mikelën dhe kjo e fundit ia kishte komunikuar Ritvanës. Debàte ishte i àshpër dhe degràdoi në fýerje.

“Budàllaçkë, je për gjýnah” i drejtohet Ada, Mikelës dhe kjo bëri që Mikela të reàgonte me duar, duke i kërkuar të kthéhej me fytyrë nga ajo kur flet dhe të mos flasë nén zë.

Për të shmàngur një konflíkt të mundshëm fizik mes vajzave përfshíhet Bruno, i cili ndërhýn për t’i ndàrë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!