Ish-konkurrentet e programit “Për’Puthen”, vijojnë të jenë në qendër të vëmendjes me të rejat e tyre të fundit.

Treshja e famshme me në mes Mevlani dhe dy zjàrret e tij Antonela dhe Ledjana rikthéhen sërish si kryetema të portaleve.

Mevlan Shaba i është futur tregut të muzikës dhe nuk po di të ndalet me këngë të njëpasnjëshme duke fituar kështu një famë akoma më të madhe.

Në një bashkëpunim që Mevlani bëri me Sabianin ai nxòri si kryetemë, metaforën e opinionisti Arjan Konomi “KCK” “Kap Ça t’Kapësh”.

Ndàj edhe përmbàjtja e këngës që realizoi në bashkëpunim me Sabianin ka si temë paqëndrueshmërinë e Mevlanit.

Mevlani: Do ta zgjidhja prapë Ledjanën përpara Antonelës - Sinjali

“Kë të marr e kë të  lë” pjesë e klipit bëhet edhe opinionisti Arjan Konomi, i cili mbéshtet Mevlanin në pothuajse çdo hap të tij.

Pas kësaj nuk qëndron dot pa reàguar as Antonela e cila, tani që zjàrret janë shuàr me Ledjanën gjen mundësinë të ngàcmojë Mevlanin përmes llogarise Instagram “Burazer KÇK”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!