Java e këtij programi nisi me debàte të àshpra mes konkurrenteve në studio dhe kjo ka defòrmuar në një farë mënyre edhe rregullin, skaletën e moderatores duke shtyrë pjesën e tretë të çdo takimi për të nesërmen.

Kështu nisi dita e djeshmenga opinionisti Arjan Konomi, i cili krítíkoi të gjithë protagonistët nëpër debàe fýese të cilët shpesh herë kanë përdorur edhe dhùnë vérbale.

Ai mori shkàk nga rasti i Julit,i cili pavarsisht se kërkoi ndjesë të nesërmen në program, gjésti tij ishte shumë i ulët dhe ai duhet të jetë i vetëdijshëm për mesazhin që përcjell në public, ndàj ajo ndjésë duhet të vinte në momentin që Argjendi e bëri publike dhe t’i qëndronte të tijës.

Kritika kishte edhe për debàtin e Adës dhe Mikelës, të cilat pothuajse kaluan në kònflíkt fizik vetëm një ditë më parë duke provokuar njëra tjetrën me fjalë dhe gjeste të pahijshme.

Por ajo që e nérvozon Konomin është kur një konkurrent qëndron në kokën e tij pavàrësisht se gabim, rasti konkret është i Edit me të cilin situata u ténsíonua keqas në studio.

Edi këmbëngùlte se është 100% vetvetja si në studio ashtu edhe jashtë dhe nuk mùnd të shtíret për hatër të askujt, por ajo që Konomi i kërkon nuk është fàllcitet në sjellje por maturi.

Plas keq në Përputhen, Edi i publikon mesazhet me Adën: Je komplet silikon - Sinjali

Edi vazhdon më tej, se kështu është rritur, kështu ka dalë nga situatat shpesh herë, me oféndime e fýerje ndàj e ka të vështírë të ndryshojë.

Kjo kokëfortësi e Edit e bëri opinionistin Konomi të dalë nga vetja dhe t’i ngréjë zëri para të gjithëve duke i thënë:

“Edi, nuk të toleroj më”, dhe mesa duket ky është paralajmërimi i fundit nga Arjani për konkurrentin në fjalë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!