Mikela, është vajza e fundit e cila u bë pjesë e programit “Për’Puthen” për këtë sezon, por nuk përjashtòhet fakti se ditë më vonë mund të kemi sërish hyrje të reja.

Mikela përzgjedh Bashkimin në takim me lojën me letra, dhe dyshja prékin temat e karrierës dhe të shkuarës.

Bashkimi pohon se ëndërron të bëhet një polic në Neë Jersy, por për shkàk të pandemisë aplikimet janë vònuar ndaj momentalisht është në Shqipëri dhe fokusuar në Për’Puthen.

https://www.photojoiner.net/image/UiX6G98Y

Ndërsa për Mikelën ëndrra e saj ka qenë që vazhdonte për krímínalístikë por në fakt studimet i vazhdoi për gazetari por nuk e ushtròn këtë profesion momentalisht.

E ndërsa për të shkuarën, të dy shprehen se e shkuara nuk i ndikon aspak në të tashmen e as në planet e së ardhmes, pavarësisht zhgénjimeve në jetë.

Menjëherë pas takimit në rrjet kanë shpérthýer komentet negative rreth këtij takimi duke akùzuar Mikelën se zgjodhi Bashkimin për faktin se ai jeton në Amerikë dhe asaj i intereson vetëm ta përdorë si kàrrem.

 

 

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!