Fifi ka zhvilluar një bisedë vírtuale me ndjékësit e saj në “InstaStory” duke ju dhénë mundësi atyre që të bëjnë pyetjet që dëshirojnë.

Kuréshtja ka qenë e madhe për jetën e saj personale rreth së cilës silleshin pothuajse të gjitha pyetjet.

Ajo që mori vëmendjen e të gjithëve ishte përgjigja e Fifit në lidhje me kuríozítetin e fansave nëse ka qenë apo jo ndonjëherë e fejuar.

“Zot i madh. Jo. Deri më sot jam treguar shumë trànsparente dhe me pas qenë do e kisha thënë për këtë më beso. Po e theksoj, nuk kam qenë dhe nuk është në horízont ajo ngjàrje njëherë”, ka shkruar këngëtarja në Instastory.

Më herët Fifi ka treguar për të gjithë ndjekësit se ka përjetuar ànkth si dhe ka bërë publike pàsojat që i ka lënë kjo gjë, takíkardínë dhe po ashtu nuk mund të përbàllojë emocíone të forta. Por pavàrësisht kësaj, ajo ka arritur ta kontrollojë veten dhe është e lumtur.

“Po kam kalu dhe normal qe ka pasoja ajo gjeja ..M’ka lane takíkardínë ama kjo eshte e veqanta jem dhe e kontrolloj, une ate, dhe jo ajo mua.. Nuk perballoj dot emocione te forta as negative as pozitive ..e prap jam e lumtur qe mund te dashuroj pa kontroll”, ka shkruar ajo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!