Hyrja e vajzës së dytë konkurrentë në “Për’Puthen 3″ bëri një bùjë të madhe për kàràkterin e fortë që shfàqi dhe mënyrën troç të të thënurit të gjërave.

Arlinda Nezha, ose siç e pëlqen ta thërrasin ‘Tola’, shpreh pëlqimin e saj  që në hyrje të programit për Albin e në të njëjtën kohë shpreh një antípati për Julin.

Kjo për shkak të paraqitjes së jashtme, të moshës apo mënyrës së të folurit e sjellurit me shumë bríshtësi.

Sapo ‘Tola’ u prezantua edhe nëpër rrjete sociale, ndjékësit e zjàrrtë të programit shpërthýen në komente, ku nuk mungonin edhe nga ato konkurrente të sezonit të kaluar.

Në fakt rasti konkret është për Julin, ish-konkurrentin e “PërPuthen 2”, i cili është shumë aktiv në rrjete sociale dhe jo vetëm.

Ai është një ndjékës i rregullt i programit dhe shpesh ndërhyn duke dhënë mendimin e tij nëpërmjet komenteve në rrjete.

“Si nuk doli njëra të thotë “unë jam njëri për shtëpi, s’di shumë gjëra por dua dikë të dua e të më dojë” íronízon konkurrentet e reja Juli.

Juli njihet për mënyrën sesi thùmbon drejtpërsëdrejti tërë programin në përgjithësi.

Ai ka íronízuar shpesh ish-konkurrentet e sezonit të kaluar dhe siç duket të njëjtën gjë po bën edhe me sezonin e ri.https://www.photojoiner.net/image/S3LEoMsK

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!