Aktori shkodran Julian Deda ka festuar ditën e sotme 40 vjetorin e tij të lindjes.

Nuk kanë munguar surprizat për të nga miqtë e tij të shumtë, por më e veccanta mund të konsiderohet torta me portretin e ish-kryeministrit Berisha.

Tortën shihet kur ja sjell Turjan Hysko, një mik i vjetër i Dedës, i cili nuk ngurron që t’ia ‘ndajë në dysh’ portretin e liderit historik të PD-së.

Pa mëshirë fare”, Julian Deda 'konsumon' kokën e Berishës për ditëlindje,  torta e veçantë për aktorin me foton e liderit historik të Partisë  Demokratike – Dosja AL

Aktori Julian Deda është aktiv dhe në politikë. Në debatin e fundit pas përjashtimit të Berishës nga grupi i PD-së, Julian Deda reàgoi kundër Bashës duke thënë se lider lind, nuk bëhesh.

“Shumë urime për ty, shumë urime për ty….hajde Deda pa mëshirë fare.prite kokën e Berishës dhe haje…”- dëgjohet të thotë Hysko ndërkohë që pret tortën me fytyrën e Berishës.

Ndërkohë miqtë e tij, së bashku me Turianin e ngacmojnë Jul Dedën duke i thënë së do të presë kokën e Berishës me thikë.

https://streamable.com/2rbhsx

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!