Jasmin Kadriu, ditët e fundit ka qenë kryetema e portaleve dhe medias online me video-mesazhin që publikoi drejtuar ish të dashurit të saj, Andi Artanit.

Me anë të këtij video-mesazhi ajo i kërkonte Andit të mos mbante më méri, të kalonte tashmë fazën e ínatít dhe mòhimit dhe të pranonte realitetin.

Ajo që çudíti më shumë ishte pjesa kur Jasmin rréfeu se kishte disa bluza të Andit në shtëpinë e saj akoma, dhe nëse i mùngojnë mund të shkojë t’i marrë.

Por në fakt kanë kaluar mbí 72-orë dhe Andi nuk ka bërë asnjë reàgim, të paktën jo publik, duke injòruar kështu Jasminën dhe video-mesazhin e saj.

Por kjo nuk ka ndíkuar tek Jasmina e cila në një bashkëbisedim të hapur me ndjékësit e saj ka kërkuar  “të qàjmë hàllet”.

Jasmina tregon të vërtetën për Andin dhe më pas “pendohet”…

Njëra nga ndjékëset e saj në Instagram i ka shkruar se është në hall pasi jeton bashkë me prindërit e bashkëshortit dhe ato ndérhyjnë në çdo vendim tyrin.

Siç duket Jasmin u prék nga një situatë e tillë pasi në një moment iu kujtua historia e saj, koha kur ajo jetonte me familjen e të dashurit të saj dhe nga strési madh hùmbi mbí 15 kg.

“E kam provuar bashkëjetesën me familjen e të dashurit, ndoshta ka qenë e pafatë për mua! Por di të them që mësova se çfarë s’do t’i bëj kurrë nuses së djalit tim”, tha ajo fillimisht.

Se këta njerëz harrojnë në fund të ditës që kanë vetë fëmijë dhe janë qenie njerëzore si të gjithë.

Ka qenë ékspérienca më strésuése që kam pasur ndonjëherë saqë hùmba dhe 15 kile!

Krijo mundësi jeto vetëm me burrin se këshillë tjetër s’të jap dot”, u shpreh Kadriu.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!