Ish-konkurrentet e sezonit të kaluar të programit të dashurisë Për’Puthen, shpesh herë kthéjnë vëmëndjen e mediave me deklaratat e tyre.

Vëmëndjen këtë herë e ka tërhequr Artistela Leka, bukuroshja e cila sapo doli nga programi bëri ndérhyrje me ballònin gastrít në stomak për të hùmbur disa kilogramë të tepërt.

Ajo është shumë aktive në rrjete sociale dhe shpesh hap bashkëbisedime me ndjékësit e saj duke i përditësuar kështu me të rejat e fundit rreth saj.

Në një pyetje që ndjékësit i kishin bërë, Aristela zgjodhi ta publikonte dhe t’i përgjigjej pa u menduar gjatë “A i ke bërë buzët?”

“Po, tek Bega’s House, por janë shumë të bukur dhe tmerrësisht natyrale.” I është përgjigjur Aristela Leka.

Ajo nuk ka përmendur se kur e ka bërë këtë ndérhyrje éstetike por vlen të théksohet fakti se diferenca nuk është shumë e madhe, buzët e saja kanë qenë të mbùshura edhe para ndérhyrjes, ndàj duken shumë natyrale dhe pa ékzagjérime.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!