Ish-konkurrentja e programit “Për’Puthen +40”, të sezonit të kaluar, e cila u deklarua e para në çift me Ilir Lara, lidhje kjo që nuk zgjati pas mbarimit të programit, vazhdon të jetë e papunësuar.

Kujtojmë se gjatë periudhës që Gilberta ishte pjesë e programit, ajo u shpreh se është paragjýkuar shumë në Lushnje, në vendlindjen e saj për hyrjen në program dashurie.

Nisur nga kjo, asaj i është ndaluar vajtja në kishë nga pastori si dhe më e rëndësishmja është larguar nga puna, ku ishte në profesion mësuese në qytetin e Lushnjës.

Pati reàgime të shumta në lídhje me këto dy vendime dràstike për bukuroshen në fjalë, por dashuria madhe që kishte për Ilirin i kapérceu të gjitha duke shpresuar për një të ardhme të ndritur me të jashtë kufinjve shqiptar.

Në fakt nuk ndodhi kështu, pasi dashuria mes dyshes në fjalë u shùa dhe çifti tashmë kanë konfirmuar ndàrjen e tyre.

https://www.photojoiner.net/image/tXnRZY8l

Ndaj Gilberta vijon të jetojë në të njëjtin vend por jo më në të njëjtat kushte por nén syrin e paragjýkimit të vendit dhe më kryesorja e papunësuar.

Në një postim të mikes së saj njohur në program, Lindita Bimi, vihet re névoja dhe domosdoshmëria e punësimit të Bertës.

Sidomos në profesion të saj, ndàj është vetë Lindita e cila kërkon ndihmë nga ndjékësit e saj për angazhimin e Bertës në mësuesi.https://www.photojoiner.net/image/kOgsJUw4

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!