Konkurrentja më e re e ‘Për’Puthen’ quhet Ada. Ajo është 28 vjeç dhe vjen nga Skrapari.

Ajo ka përfunduar fakultetin e mjekësisë dhe ushtron profesionin e infermieres.

Gjëja e parë që sheh tek një mashkull është buzëqeshja dhe pamja e jashtme.

Ajo e cilëson veten si një femër ambícioze që arrin gjithçka që do në jetë.

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.

I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i djemve, nga të cilët nuk munguan as komplimentet e shumta për aparencën e jashtme dhe bukurinë e konkurrentes më të re.

https://www.photojoiner.net/image/eo9UcjAZ

Ada, infermierja séksi përzgjedhi Eduartin për lojën me kartolina të orgànízuar nga produksioni.

Temat e përzgjedhura nga Edi janë ‘Familja dhe e shkuara’. Për të dy familja është pika më e dobët e tyre dhe sigurisht më e rëndësishmja.

E shkuara për Adën, ka qene shpesh herë e errét shprehet Ada, por nuk mohon ditët e bukura të kaluara por sipas dyshes në fjalë, e shkuara është e kaluar, e harruar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!