Hermes Nika, i njohur ndryshe si ‘Zogu i Tiranës’ ka dhënë intervistën e parë në ‘Expuls’ pas daljes nga bùrgu ku u akùzua për pròstítucíon.

Sigurisht që akùza të tilla ai i kishte mohuar gjithnjë por sot doli në një rréfim ndryshe, duke na rrëfyer eksperíencën e tij në një “institucion vùajtjesh” siç e quan edhe ai.

Sipas tij bùrgjet nuk janë ashtu siç njerëzit i parashikojnë, aty njeriu nuk vùan një dénim por kalon mirë, ke TV madje digjital, telefon shpesh herë pa përmendur faktin që je brenda një godine dhe nuk mund të dalësh.

“Fillimisht e kisha pak me fríkë se ku do më çojnë, po kur kam dalë të nesërmen atje, unë kam qenë me mbí një mijë burra. Ato të gjithë duartrokisnin, Zogu mos u mërzít se s’ke bo asgjë. Të gjithë kërce këndon, kush jepte një kartë telefoni, kush fruta.”, u shpreh ai.

I pyetur nëse ruan akoma kontakte me ndonjërin nga të bùrgosurit ai thotë se:

“Une punoj momentalisht ne nje shisha lounge, duke ikur dje per ne pune me therret nje cun O Hermes, une se njoha ne fillim pastaj me tha qe ti me ke dhuruar shume rroba kur dole nga burgu. Se une kur me thane do lirohesh u gezova aq shume sa fala gjithe gjerat e mia, mora vetem nja dy kryesore. Ti me fale atlete me tha ai por dhe une u lirova. U shyqyr i thash”- ka treguar Hermesi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!