“Goca dhe Gra”, programi më i ri, që do të bëjë bashkë Fatma Haxhialiun, Olesia Leçon, Krista Merkoçin dhe Tea Trifonin.

Një ‘Talk Show’ mbí çéshtje të mprehta e tema që i flasim të gjithë, parë nga një kéndvéshtrim ndryshe.

Duke lexuar disa nga komentet që ndjékësit e këtij programi bëjnë mbí moderatorët e “Goca&Gra”, njëra nga to shkruan:

Tea ia bëri vetes! Zbulohet identiteti i të dashurit misterioz të  ish-konkurrentes! (Emri) - AfterParty

“Ma shpesh pi ndrron frajerat se të brëndshmet”, duke e shoqëruar me emoji të pakëndshëm.

Tea sqaron njëherë e mirë se vetëm një të dashur ka pasur publik, pastaj që nga ndàrja me të ajo nuk ka njohur asnjë mashkull për të pasur më shumë sesa thjesht shoqëri me të.

Janë portalet ato të cilët nuk kanë qenë korrekt dhe kanë abùzuar me imazhin e Teas, duke filluar nga miku saj më i ngùshtë që ishte gày, e bënë të dashurin e saj të parë.

Dalin pamjet e Tea Trifonit me të dashurin në Sarandë (FOTO LAJM) –  Albeu.com

Më pas kur shkoi në Dubai, me të dashurin e saj sheikun, ndërkohë që ishte i njëjti mik i lartpërmenduri, më vonë biznesmeni spanjoll, djaloshi místeríoz etj. epitete të tilla.

Ajo pohon se pas ndarjes nga i dashuri saj që ishte publik, Beartin, ajo nuk kishte asnjë lídhje tjetër derisa u njoh me djaloshin të cilin sot vijojnë të jenë në një njohje duke prítur të kalojnë në statusin lídhje.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!