Më 21 korrik Gjýkata Themelore e Prishtinës vendosi që Fjolla Morina të qëndrojë në parabùrgim 40 ditë me dyshímin për tràfíkím me àrmë dhe arratisje nga vendi i parabùrgimit.

Masa e parabùrgimit do llogaritet prej momentit kur Morina është arréstuar.

Ky vendim do të jetë në fuqi deri në një vendim të radhës, që mund të jetë ekstràdimi në Shqipëri, duke qenë se këngëtarja është e kërkuar nga aùtorítetet shqiptare.

Bashkëshorti i saj, Fisnik Syla, vijon të jetë aktiv në rrjete sociale dhe të shpresojë në lirimin e saj që ndoshta mund të ketë ndodhur.

Së fundmi, ai ka postuar një foto në “InstaStory” ku shkruhet se Zoti është i madh dhe gjithçka do të bëhet më mirë.

“Zoti është i madh gjithçka po bëhet mirë, Zoti e do njeriun e drejtë”, ka shkruar ai.

Nuk dihet nëse kjo ka të bëjë me bashkëshorten e tij, apo është thjesht një rastësi.

Kujtojmë se Fjolla Morina u arréstua në 19 korrik në dyqanin e saj në Prishtinë, pasi ishte shpàllur në kërkim ndërkombëtar më 21 prill 2021, një muaj pasi gjýkata e Kukësit e dénoi me 6 vite bùrgim për “tréfik të érmëve dhe munícíonit”.

Kjo vjen si pasojë e àrréstimit të saj vitin e kaluar në pikën kufitare Kosovë-Shqipëri, ku ajo u kap me dy àrmë në makinë, teksa shoqërohej edhe nga bashkëshorti i saj, Fisnik Syla e një person i tretë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!