Këngëtarja e njohur shqiptare nga Kosova, Filloreta Raci, me emrin artistik Fifi ka pësuar një rénie dràstike për rreth një vit në afat kohor.

Këngëtarja në fjalë ka përdorur metoda të ndryshme dhe ka arritur të hùmbasë kilogramët e tepërt nga trupi i saj, por mesa duket Fifi vazhdon të jetë e pakënaqur me rezultatin.

Kujtojmë se vetëm pak javë më parë Fifi premtoi publikisht se do publikonte video e foto LIVE nga një ndérhyrje estetike që do bënte, e cila quhej “Kríolípolíza”.

https://www.photojoiner.net/image/a8DpO4nu

Kríolípolíza është teknikë e elímínímit të dhjamit pa intervenim përmes aplikimit të tretmanit me temparaturë shumë të ftohtë në zonën ku duhet.

Në fakt rezultat i këtij trajtimi është i dukshëm pas 3 deri 4 muajsh nga ndërhyrja, ku ju  do vini re reduktimin e dhjamit nga ndërhyrja.

Ajo pohon me një përshkrim të fotos në llogarinë e saj në Instagram se “ çfarëdo që më ka ndihmu me u dobësu, do e bëj.”Pasi i thanë se është shëndoshur sërish, Fifi zgjedh një tjetër metodë për  t'u dobësuar! Ja për çfarë bëhet fjalë

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!