Ritavana, Mikela dhe Argjendi tashmë nga publiku shihen si një trekëndësh me në maje Argjendin i cili e ndjén veten mes dy zjarresh dhe e ka të vështírë t’i përkùshtohet vetëm njërës.

Mbrëmjen e kaluar shikuar takimin e Argjendit dhe Mikelës, takim ky me shumë romancë brenda por nga límiti i kohës televizive, ndoqëm vetëm pjesën e parë të takimit të tyre.

Ndërkohë ky takim, sipas Mikelës nuk duhej të jepej pasi marrëdhënia mes tyre u prísh në momentin që Ritvana bëri publike faktin se Argjendi e kishte telefonuar në dy të mëngjesit për ta takuar.

Ritvana kërkon takim 4 minutësh me Argjendin, çfarë tha Mikela qe ua ndërpriti sqarimin

Ritvana pohoi se ajo kishte pranuar të shkonte në shtëpinë e tij por kishte qenë Argjendi ai i cili ka reflektuar dhe ka dashur të mos i shkelë më shumë rregullat e lojës, ndaj e ka anulluar takimin.

Ritvana rréfen se pranoi ta takonte vetëm për të filmuar çdo gjë dhe të nxírrte publikisht Argjendin e vërtetë, por diçka e tillë zhgénjeu jo vetëm Argjendin por edhe fansat e saj.

Për'puthen, Mikela e Ritvana kapen keq për Argjendin - Gazeta Express

Nëse ai ka kërkuar të takojë Ritvanën ditën që kishte takimin me Mikelën, do të thotë se ai ndjen diçka më shumë për Ritvanën sesa për Mikelën.

Ndàj edhe pse Ritvana mbrëmjen e kaluar shprehu dëshirën e saj për të príshur këtë trekëndësh duke u tërhéqur prapa, ishte Mikela ajo që reàgoi dhe kërkoi nga Argjendi sinqeritet me të.

https://www.photojoiner.net/image/mWVkUYNL

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!