Rudina Magjistari është ndër moderatoret më të pëlyera dhe të ndjékura nga brezi saj më shumë e sidomos nga gjinia femërore.

Kjo edhe për shkak të tematikave që kjo moderatore argumenton në emisionin e saj 6-ditë të javës nën titullin “Rudina”.

Ajo është tepër aktive në rrjete sociale e sidomos në llogarinë e saj Instagram ku shpesh poston nga përditshmëria dhe ndàn me ndjékësit momente të bukura nga jeta private apo nga puna.

Moderatorja së fundmi ka shkëputur një pjesë nga libri “Princi i vogël”, ku thuhet “Të gjithë të rriturit kanë qenë fëmijë, por jo të gjithë e mbajnë mend”, duke shtùar se janë me fat ata që e ruajnë ende fëmijën brenda vetes.

Dhe sic po ndodh rëndom në postimet e personazheve të famshëm, dikush gjen hapësirë të komentojë në mënyrë bànale pa pasur lídhje me temën në fjalë.

Por Rudina nuk qëndron asnjëherë në héshtje kur bëhet fjalë për të tilla raste dhe reagon. Ajo i është kthyer ashpér komentuesit.

“Te ky statusi kërkohet një ‘fëmijë’, shtýhu tutje!”, shkruajti prezantuesja duke marrë tutje një oféndim nga po i njëjti.

“Ti s’di të shprehesh në TV, do shprehesh këtu…”, dhe sigurisht as Rudina nuk e ka lënë me kaq, duke i shkruar me ironi:

“Dhe ty që të duket vetja inteligjent medemek”.

 

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!